Over ons

Praktijkinformatie Tandartsenpraktijk Appelscha

Tandartsenpraktijk Appelscha heeft als doel een goede mondgezondheid van de inwoners van Appelscha en omgeving. Deze zorg houdt in dat dicht bij huis de meest gangbare tandheelkundige zorg voor handen is, zoals preventieve behandelingen, vullingen, wortelkanaalbehandelingen en prothetiek. Voor specialistische hulp wordt doorverwezen naar een deskundige in de buurt. Een patiënt mag naast een mooie , duurzame restauratie ook rekenen op aandachtige, persoonlijke service. De tandarts zal in overleg met de patiënt het voor zijn/haar situatie beste behandelplan maken.

Historie

In 1977 vestigde Jan Mastebroek zich als eerste tandarts in Appelscha in het Groene Kruisgebouw aan de van Emstweg 30 (thans de kinderopvang). De huidige praktijk aan het van Emstplein is in 1981 gebouwd. Begonnen werd met twee behandelruimtes, maar in de loop der jaren bleek dit toch te weinig en is in 2001 uitgebreid met nog eens twee behandelruimtes.

Van 1977 tot 2010 is de praktijk gegroeid van een solopraktijk met één assistente (zijn vrouw Roelie) naar een praktijk met een team van medewerkers en een uitgebreid scala aan behandelmogelijkheden.

In 2010 is de praktijk overgenomen en voortgezet door Rimada Elderson-Meerdink.