Spoed

Spoedeisende klachten (tijdens avond en weekend)

De tandartsenspoeddienst wordt verzorgd door de tandartsenkring Zuid-Oost Friesland en is bestemd voor de mensen die in deze regio hun tandarts hebben.

De avond- en weekenddienstregeling is er alleen voor het verlenen van spoedeisende hulp en niet bedoeld voor uitgevallen vullingen, chronische pijnklachten en andere niet spoedeisende problemen. Alleen in geval van ernstige acute pijnklachten, nabloedingen en/of ongevallen kunt u ‘s avonds en in het weekend contact opnemen met de Tandartsenspoeddienst 085-77 333 40 .

Houdt u er wel rekening mee dat de kosten voor behandeling ‘s avonds en in het weekend doorgaans contant betaald dienen te worden en dat dit niet overal kan met de pinpas. In onze praktijk kunt u wel met uw pinpas betalen. 

Spoedeisende klachten (tijdens openingstijden)

Voor spoedeisende klachten tijdens onze openingstijden verzoeken wij u ‘s ochtends vóór 10.00 uur telefonisch contact met ons op te nemen
via 0516 – 43 14 05. U kunt dan over het algemeen nog op dezelfde dag terecht voor behandeling.

Tijdens onze afwezigheid, vakantie, nascholing e.d. kunt u via ons antwoordapparaat 0516 – 43 14 05 vernemen welke collega’s in de regio voor dringende gevallen voor ons waarnemen.